PARTNER
WORDEN

WIE ZIJN WIJ?


Bovis-Grafica is een Antwerpse studentenvereniging met Turnhoutse roots. Wij representeren de studenten van de opleidingen elektronica- ICT, grafische digitale media en vastgoed–makelaardij op de hogeschool Artesis Plantijn campus Ellermanstraat.

Op 21 september begint een gloednieuw jaar voor ons met nieuwe leden. Omdat wij in verbinding staan met Artesis Plantijn kunnen we een groot aantal studenten bereiken. Zo kregen we er in het jaar 2019–2020 meer dan 100 nieuwe leden bij.

Jaarlijks organiseren we tal van evenementen en activiteiten die heel wat volk lokken, niet enkel van onze eigen vereniging maar van alle verenigingen in Antwerpen. Ook nemen we deel aan sportwedstrijden en competities tussen studenten van over heel Antwerpen.

Hieronder vindt u meer informatie over onze grootste evenementen die reeds gepland staan voor het komende jaar, samen met een schatting van het aantal aanwezigen gebaseerd op cijfers van vorige jaren.

Het is dankzij potentiële sponsors zoals u dat wij het maximale uit onze evenementen kunnen halen en onze ambities kunnen waarmaken. Op de volgende pagina staan de verschillende mogelijkheden uitgeschreven waaruit u als sponsor kan kiezen met betrekking tot de omvang van uw bijdrage, alsook wat u er telkens voor terug zal krijgen.

Download onze brochure

Sponsoring opties

Uw logo krijgt altijd plaats op onze website en social media. De positie is afhankelijk van de sponsor optie die u kiest. Vanaf optie 3 komt u altijd mee in het ledenboekje te staan.

Optie 1: Voorstel

Als studentenvereniging aanvaarden wij zeker ook andere soorten sponsoring. Dit kan gaan over kortingen voor onze leden, drank of eten en andere soorten ondersteuning of materiële sponsering die u ons te bieden heeft. Wat u hiervoor in ruil krijgt zal naarmate de hoeveelheid en soort sponsoring besproken kunnen worden.

Optie 2: €10 

Uw logo/naam komt op al onze kleine drukwerken te staan.  Uw logo/naam komt op de Facebook banner bij één klein evenement naar keuze (geldt niet voor  openingsweek of 101 dagen TD).

Optie 3: €200 

Uw logo/naam komt op al onze drukwerken te staan. Uw logo/naam komt in ons ledenboekje te staan. Uw logo/naam komt zowel op de Facebook banner als op de fysieke sponsor banner bij één van onze grote evenementen, zoals de openingsweek of 101 dagen TD

Optie 4: €300

U bent sponsor van Bovis-Grafica voor het hele jaar! Uw logo/naam komt op al onze drukwerken bij al de evenementen door heel het jaar.

Optie 5: €400

U bent sponsor van Bovis-Grafica voor het hele jaar! Wij plaatsen eventuele borden of banners van u bij onze evenementen. Uw logo komt op onze drukwerken bij al de evenementen door heel het jaar.

CONTACTGEGEVENS VAN ONZE PR'S


Hannelie somers

GSM: +32 491 18 97 85

E-mail: pr@bovis-grafica.be

Laura Goris

GSM: +32 475 22 78 98

E-mail: pr@bovis-grafica.be