OVER ONS

Geschiedenis

 • 2021

  Door Corona hebben we vorig jaar spijtig genoeg ons lustrum jaar niet kunnen vieren, maar daar gaan we dit jaar verandering in brengen!

 • 2020

  Bovis-Grafica viert al voor de 6e keer zijn lustrum jaar. Ondanks COVID-19 proberen we er toch een knaller van een jaar van te maken, met clubavonden, culturele activiteiten, online evenementen en sport evenementen

 • 2015

  Bovis-Grafica bestaat 25 jaar! Een jaar vol feest met een galabal en verschillende clubavonden in ons stamcafé de Barbier!

 • 2013

  Helaas verlaten we Turnhout, stedeke schone. Onze richting Grafische en Digitale media verhuisd naar Antwerpen! Een nieuw avontuur begint in Café Barbier!

 • 2010

  Bovis-Grafica bestaat 20 jaar! Ook zijn we dat jaar van ons huidige stamcafé (De Revue) naar de Zwarte Ruiter verhuisd!

 • 2001

  Donderdag 8 maart 2001 was de aftrap van onze allereerste 101 Dagen TD, georganiseerd door John Verheyen. De 101 Dagen TD wordt nog steeds elk jaar gevierd in Turnhout.

 • 1990

  Bovis-Grafica is opgericht door Johan Butzen. De naam is een samensmelting van Boves Honesta en Moeder Pygmalium

TEKST: JOHAN BUTZEN

MELODIE: EEN VROLIJK LENTELIED


Daar zijn de pinten, daar is het bier. Bijna waar ik denk dat 't weldra zal stromen. Bovis-Grafica gaat weer op zwier. En de kelen blijven open.

Vanavond is 't fuiven, morgen weer les, Een kater weerhoudt ons niet van 't studeren. Zingen en feesten gaat ons goed af, 't zal ons nooit vervelen.

Want daar zijn de pinten, daar is het bier. Bijna waar ik denk dat 't weldra zal stromen. Bovis-Grafica gaat weer op zwier. En de kelen blijven open.

De dames ontluiken zich als een bloem, 't valt ons moeilijk ze rustig te houden. De heren studenten blijven niet koud, Laat ons feestjes bouwen.

Want daar zijn de pinten, daar is het bier. Bijna waar ik denk dat 't weldra zal stromen. Bovis-Grafica gaat weer op zwier. En de kelen blijven open

WANT, daar zijn de pinten, daar is het bier. Bijna waar ik denk dat 't weldra zal stromen. Bovis-Grafica gaat weer op zwier, en het bier dat blijft maar stromen.